Op zoek naar?

Wij zijn een gospelkoor dat met enthousiasme Gods liefde aan de mensen wil verkondigen. Hij is het waarom we met elkaar willen zingen en we hopen dat ook andere mensen daardoor geraakt mogen worden en op zoek gaan naar wie Hij voor hen is en wil zijn.

Mirjam.

MirjamVanaf augustus 2015 zing ik als sopraan bij dit koor. Mijn naam is Mirjam de Jong en ik kom uit Bant. In november 2014 ben ik bij de cd presentatie van het koor geweest in de Ontmoeting in Emmeloord. Ik was geraakt door de muziek die ze maakten en de liederen die ze zongen en had sterk het gevoel: daar zou ik tussen willen staan!!!
In april 2015 ben ik bij een Open kooravond geweest en vanaf dat moment wist ik het zeker, ik wil mee doen! In augustus ben ik mee gaan doen op de repetitie avonden. Na een paar proefavonden werd mij gevraagd om een stukje voor te zingen om te kijken of ik bij de juiste partij stond. En gelukkig, dat was allemaal in orde. En nu heb ik mijn eerste optredens al gehad en vind het helemaal leuk ! Het is een gezellige groep mensen die allemaal dezelfde passie delen: Het samen zingen van liederen ter ere van God.

Wil je meezingen?

Ben jij op zoek naar zo’n koor en ben je 16 jaar of ouder dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren op een repetitieavond. Wij oefenen iedere maandagavond, m.u.v. van de vakanties, van 20.00-22.00 ur in het onderbouw gebouw van school De Lichtboei aan de Scheer 1 te Emmeloord. Wel willen we je vragen om dit even via het contactformulier aan onze voorzitter te laten weten.

Ons koor boeken?

Ons repertoire is zeer breed, van rustige ballads tot vlotte gospels zowel Nederlands- als Engelstalig. Wilt u ons koor boeken om medewerking te verlenen aan een (thema/jeugd) dienst of een gewone dienst, dan kunt u het daarvoor bestemde contactformulier op de website onder het kopje contact, gebruiken en dit richten aan onze optredensecretariaat.